SMUK bestyrelse på plads

June 20, 2017

SMUK teaters nye bestyrelse er her samlet omkring den nye formand Mia Husum Poulsgaard.
Fra venstre mod højre ses forrest John Eg Pedersen og Peter Fyrstenborg Steffensen og bagerst Peter
Thaisen og Thomas Thisted.


”På et eller andet tidspunkt skal enhver teenager flytte hjemmefra. Nogle gange opdager den unge det ikke selv, og så må forældrene venligt skubbe på, så man kommer videre. Vi er helt klar til at skabe denne nye forening, og vi er i dag rigtig glade for, at Kulturisten spurgte om ikke det var den rigtige løsning for os at blive selvstændige. Vi er sikre på, at det på sigt bliver til gavn for begge foreninger”.

 

Sådan var åbningsordene fra Thomas Thisted på den stiftende generalforsamling for SMUK teater - den nye teaterforening i Skarrild. Efter forslag fra Kulturisten og efter flere drøftelser valgte han og John Eg
Pedersen at tage initiativ til at starte en ny forening. SMUK teater står for Skarrild Musik-, Underholdnings- og Kulturteater.

 

Generalforsamlingen forløb rigtig godt og med deltagelse fra repræsentant fra Kulturistens
bestyrelse og Skarrild Amatørteaters mangeårige ankerperson Arne Jørgensen.

”Vi ønsker med det nye navn at signalere, at vi er nye, men samtidig er vi meget bevidste om, at vi bygger videre på det solide og veldrevne fundament fra Skarrild Amatørteater”, udtaler John Eg Pedersen. ”Vi ser det som en fantastisk mulighed for at gentænke vores måde at skabe teater på, og vi er rigtig glade for, at vi sammen med Kulturisten har kunnet finde en fin og fair måde at dele vores aktiver på”.


På 5 kvarter havde forening både nye vedtægter og en ny bestyrelse. Der var endda kampvalg både til
bestyrelsesposter og til suppleantvalget, hvilket tegner fint for det fremtidige engagement i foreningen.
Efter konstitueringen ser den nye bestyrelse således ud: Formandskabet tegnes af Mia Husum Poulsgaard (Kibæk) som formand og Peter Fyrstenborg Steffensen (Skarrild) som næstformand. Derudover er John Eg Pedersen (Herning) sekretær, Thomas Thisted (Skarrild) er kasserer og Peter Thaisen (Kollund) er menigt medlem.
Med Kristina Thisted Nielsen (Skarrild) og Malene Kirkegaard (Rækker Mølle) som suppleanter er der et
rigtig stærkt hold bag den nye forening.


”Teater i Skarrild har haft rigtig stor betydning for mig i de seneste par år, og derfor faldt det mig naturligt at stille op til SMUK teaters bestyrelse. At de øvrige bestyrelsesmedlemmer har vist mig så stor en tillid, at de pegede på mig som formand, er jeg meget stolt af”, udtaler formand Mia Husum Poulsgaard: ”Jeg ser frem til det arbejde, der er i vente og glæder mig til at være en del af den nye forening”.


SMUK teaters første arrangement bliver den store musicalsatsning ”Der var engang? ” om H.C. Andersen og hans eventyr. Musicalen opføres 31/1 – 3/2 – 2018 i Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Søndergaardparken 13 - 6933 Kibæk - smukteater@gmail.com - CVR: 38743627

© 2017-20 by SMUK teater