top of page

SMUK teater kårer Arne Jørgensen som æresmedlem


Æresmedlem Arne Jørgensen med diplom er her flankeret af sin kone Ruth (t.v.) og SMUK teaters formand Mia Husum Poulsgaard foran plakaterne af alle de stykker, der er opført i Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter.

Som den allerførste bestyrelsesbeslutning i den nye forening har bestyrelsen i SMUK teater vedtaget at udnævne Arne Jørgensen som livsvarigt æresmedlem som tak for sit enorme arbejde for teater og musical i Skarrild.

”Æresmedlemskabet er et udtryk for vores påskønnelse og tak for dit mangeårige og ekstraordinære indsats for teater i Skarrild”, sagde instruktør og sekretær John Eg Pedersen i sin tale: ”Du har lagt grundstenen til det fundament, som SMUK teater hviler på”.

I en lang årrække har Arne Jørgensen stået i spidsen for det teater, der er blevet spillet i Skarrild, helt tilbage fra dengang det hed dilettant og blev spillet i Forsamlingshuset. Da en gruppe ihærdige borgere fik skabt Kulturcenteret i Skarrild, så blev forestillingerne flyttet derover, og Arne fik ideen om, at den årlige forestilling i stedet skulle være en musical.

”Den første musical var Sommer i Tyrol, og vi er mange, der i dag er rigtig glade for den satsning du tog den gang”, understregede John Eg Pedersen og fortsatte: ”Du har overladt tøjlerne til nye kræfter, men uanset hvem der har stået i spidsen for årets forestilling, så har vi altid kunnet regne med din opbakning – ikke mindst til byggeriet af vore scener, der er kendt i hele området for at være noget helt specielt”.

Arne Jørgensen fik overrakt et diplom og en buket blomster af formand Mia Husum Poulsgaard som et udtryk for anerkendelsen.

Arne, der som altid var flankeret af sin kone Ruth, sagde: ”Teater er en del af mit liv. Først kommer min smukke kone, så mine smukke børn og dernæst SMUK teater”. Arne garanterede også, at han som altid er deltager i årets produktion som scenebyggerholdets chef, der altid har en kreativ løsning klar på umulige opgaver.

”SMUK teater vil gerne sige tusinde tak til Arne Jørgensen – og til Ruth for at afgive Arne i de mange timer. En frivillig forening som vores er intet uden ildsjæle – og det er Arne om nogen”, konstaterer Mia Husum Poulsgaard.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page