top of page

Referat fra bestyrelsesmøde

1/11-2017 var der bestyrelsesmøde i SMUK teater.

Referatet er som følger:

18.30 hos Peter F. Steffensen

Til stede: Mia Husum Poulsgaard, Peter Thaisen, Peter Fyrstenborg Steffensen, Kristina Thisted Nielsen, Thomas Thisted og John Eg Pedersen.

Afbud fra: Malene Kirkegaard.

Referent: John Eg Pedersen

Pkt.1 - Valg af ordstyrer Kristina Thisted Nielsen

Pkt.2 - Referat fra bestyrelsesmøde 10-08-2017 (godkendelse af / kommentarer) Godkendt (med et par stavefejl)

Pkt.3 -Status for foreningsmæssige gøremål (opfølgning fra sidst mht. bankkonto), mm. Bankkonto er lavet. Mobilepay er lige på trapperne. Vi hæver priserne på øl/vand med 1kr grundet gebyr på 0,75 pr. transaktion.

Pkt.4 -Økonomien i foreningen Økonomien ser fornuftig ud på nuværende tidspunkt. Penge fra Kulturisten er udbetalt. De første billetter til ”Der var engang?” er solgt. Mavefornemmelsen er god siger Thomas.

Pkt.5 -Status Der var engang? - (økonomien) Punktet blev halvt gennemgået under pkt. 4, men også her ser det fornuftigt ud. Det er stadig uvist om det bliver nødvendigt at trække på "Kassekredit" hos Kulturisten.

Pkt.6 -Status Der var engang? - (stykket) 12. November skulle vi gerne have de sidste sange fra Ruben. Bandet er skrevet i øveplanen. John fortæller han er meget tilfreds med holdet.

Pkt.7 -Status Der var engang? - (PR) Både plakat og plakaten for firmainvitationer er færdig. Valget faldt på A3 plakater – der kan evt. suppleres op med A2 og A4. Thomas laver aftale med Biblioteket i Herning at få plakat på infoskærm. Hjemmesiden vælger vi at lave simpel for nu og bygge videre på senere. 18/11 filmes der trailer til ”Der var engang?” Vi holder en pause for nu med at sende materiale til aviserne og tager dette op igen nærmere premieren. John laver tekster til nedtælling.

Pkt.8 -Status Der var engang? - (arrangementet) Der er lavet aftale med barpersonale til spilledagene. Der kan godt bruges 1 til 2 ekstra fredag og lørdag. Det kunne være en mulighed at spørge Kulturisten om hjælp til at sidde i døren og stå for kaffe. Kager prøver vi at få igennem Dancake (Pia og Peder) Mht. bordopstilling, duge og bordpynt kunne det være en mulighed at snakke med Aage Møller. Brand – plan for borde/stole/scene er på plads. Tuborg fonden har afvist ansøgning om tilskud, men med svaret at det var en fin og berettiget ansøgning og vi er velkommen til at forsøge en anden gang. Thomas søger Handelsbanken. Nordea får vi forhåbentlig svar fra inden spilleperioden. Til Generalprøve inviteres efterskoler indenfor ca. 1 times kørsel fra Skarrild.

Splyf og Teaterspirerne tilbydes billige billetter til premieren. John forsøger at finde en DJ til lørdag. Vi tager takketaler lørdag som det har været førhen. Der ønskes en velkomst inden stykket, muligvis af instruktøren. John tænker over det.

Pkt.9 - SMUK teater efter ”Der var engang?” (Retning/overordnet de kommende år) Der var ideer til følgende arrangementer der kunne være spændende at tage fat på.

Af konkurrencemæssige årsager er referatet fra dette punkt lukket

Pkt.10 -Sæsonen 2018/2019 (herunder titel for næste musical) Vi vil gerne have plakaten for musicalen 2019 i programmet til ”Der var engang?” Ønsket er en titel der favner bredt og gerne en kendt titel. Efter en lang liste blev nedskrevet og gennemgået faldt valget på Frøken Nitouche.

Pkt.11 -Evt. Det kunne være hyggeligt med en julehygge dag med ”Der var engang?”-holdet hvor vi synger nogle julesange i december. Mia vil gerne tænke mere over dette. En midtvejs-fest kunne også være sjov.

Peter Steffensen snakker med Jørgen i Brande omkring lån af udstyr (lys)

Pkt.12 -Næste møde Næste møde medio februar – resten tager vi når det er nødvendigt indtil da.

Mødet afsluttet 22.20

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page