2019-Musical afsløret - velkommen til Frøken Nitouche


SMUK teaters bestyrelse har i dag afsløret, hvilken musical, der skal spilles i 2019. Det bliver klassikeren "Frøken Nitouche", der nok kendes bedst fra filmatiseringen fra 1963 med Lone Hertz og Dirch Passer i hovedrollerne.

Mindre kendt er det dog, at denne film baseres på operetten "Mam'zelle Nitouche" af Hervé og Meilhac fra 1883.

Efter en række år med mindre kendte og mere moderne musicals, har bestyrelsen for SMUK teater ønsket at opsætte en kendt og folkelig musical, og der er vel næppe nogen musical, der dækker disse begreber bedre end Frøken Nitouche.

Vi ser frem til at præsentere Frøken Nitouche for jer. Musicalen spiller 30-31/1 og 1-2/2 2019 i Skarrild-Karstoft Kultur- og Idrætscenter.

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg