top of page

SMUK teater opfører "I rum sø"


SMUK teater kan i dag afsløre, at vi har fået rettighederne til at opføre Slawomir Mrozeks absurdkomedie "I rum sø".

Vi har også fået aftaler på plads med to spillesteder, hvilket betyder, at vi har spiller stykket i Aarhus på Dokk1 d. 6-7/10/2018 og derefter har to opførelser på Scene 7 i Herning d. 10-11/10/2018. Vi er henrykte over således at kunne offentliggøre vore første skuespil og vores første opførelser uden for Herning Kommune.

Endelig er der lavet aftale med Aarhus Techs teaterteknikerlinje, der vil stå for at bygge scenografien til forestillingerne. For os er det skønt at kunne udbygge vores netværk med vækstlaget inden for dansk scenekunst.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page