top of page

SMUK teater kæmper på ord


Efter lang tids forberedelse er vi nu klar til i samarbejde med Team Teatret at starte Hernings nye poetry slam scene op. Kom på Team og oplev nogle af Danmarks bedste slammere. Vært er SMUK teaters egen Thomas Thisted og Peter Thaisen fra SMUK teater står på scenen med sine tekster. Derudver er der besøg af Michael Dyst (Tidligere danmarksmester), Jesper Kirkegaard (regerende Aarhusmester), Niels Kjær (deltog i VM 2017) og flere andre rigtig dygtige slammere.

Det kan ikke beskrives! Det skal ses.

UPDATE 12/3-2018: Alle pladser er udsolgt - men der kan stadig købes til d. 30/4.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page