SMUK teater er på vej med flere auditions i foråret

Nu har SMUK teater for alvor gang i flere projekter, og flere projekter betyder flere auditions. ​ P.t. er der mulighed for at gå til audition på den absurde komedie "I rum sø" og på musicalen "Frøken Nitouche" "I rum sø" er en klassisk, men sjældent opført polsk absurdkomedie, der tager fat på det grundlæggende absurde i vores samfund og demokratiet. Der er brug for 3-5 skuespillere, og flere af rollerne er endog meget teksttunge. Stykket varer ca. 45 minutter, og skal opføres på DOKK1 i Aarhus og på Scene 7 i Herning. Der øves i Herning. Audition foregår d. 15/4, og der kan ses meget mere lige her. Vi kender alle den helt unge Lone Hertz i rollen som den yndige klosterelev Charlotte. Og hv

SMUK teater kæmper på ord

Efter lang tids forberedelse er vi nu klar til i samarbejde med Team Teatret at starte Hernings nye poetry slam scene op. Kom på Team og oplev nogle af Danmarks bedste slammere. Vært er SMUK teaters egen Thomas Thisted og Peter Thaisen fra SMUK teater står på scenen med sine tekster. Derudver er der besøg af Michael Dyst (Tidligere danmarksmester), Jesper Kirkegaard (regerende Aarhusmester), Niels Kjær (deltog i VM 2017) og flere andre rigtig dygtige slammere. Det kan ikke beskrives! Det skal ses. UPDATE 12/3-2018: Alle pladser er udsolgt - men der kan stadig købes til d. 30/4.

Nordeafonden støtter SMUK teater

Nordea-fonden har valgt at støtte SMUK teater med 5.000 kr. som anerkendelse af, at SMUK teaters arbejde generelt og musicalen "Der var engang?" specielt understøtter "Det gode liv". Vores arbejde med vækstlaget i dansk kultur og ikke mindst samarbejdet med både skole og erhvervsliv i byen har været afgørende for støtten, som har været en fantastisk hjælp til at sætte vores musical op. SMUK teater takker for støtten.

Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social Ikon
  • Instagram Social Ikon

Bekkasinvej 39, 1. - 6933 Kibæk - smukteater@gmail.com - CVR: 38743627

© 2017-20 by SMUK teater